Gisteren de eerste mijlpaal kunnen vieren, alweer 1 maand oud!

Vanmorgen moest ik voor controle naar het consultatiebureau. Is ook een leuke onderneming met 2 kids, gelukkig was mijn vader mee. Ze doen het hartstikke goed! Jerre is 500 gram aangekomen en Myrthe is 400 gram aangekomen in 2 weken, super dus! Ik maakte af en toe wat zorgen over het spugen van Myrthe maar dat is dus niet nodig. Ze groeien super. Ik moest maar gewoon zo doorgaan van de arts. Alleen de krampjes blijven erg vervelend, volgens de arts komt het nu ook omdat ze veel drinken, veel aankomen en dus veel te verwerken hebben. Gewoon maar even doorzetten dus. Al hadden we gisteravond voor het eerst een rustige avond, geen gehuil en krampjes. Alleen wel vannacht onrustig helaas… Je kan niet alles hebben!

Verder is het gewone leven wel helemaal begonnen, behalve werken dan. Yannick naar school brengen en ophalen, huishouden doen en voor de tweeling zorgen. Ik probeer ook nog wel lekker rustig aan te doen, daar is het verlof tenslotte voor bedoeld! Ik ga woensdag maar wel weer eens even naar school, beschuit met muisjes aan mijn klas brengen!