Terwijl Jerre en Myrthe heerlijk liggen te slapen, schrijf ik maar weer eens een stukje! Ik heb de eerste dagen zonder hulp goed gered! Yannick was nog wel veel bij opa en oma maar met de tweeling lukte het prima alleen. Niet echt paniek momenten gehad, ze wisselen elkaar toch redelijk af met huilen. Elke dag even lekker naar buiten, de supermarkt is deze dagen mijn leukste uitstapje ;-)! Het is heerlijk om te wandelen en weer een beetje aan het gewone leven deel te nemen.

De nachten gaan iets beter, ze liggen inmiddels op hun eigen kamer. Afgelopen 2 nachten alleen wakker voor de voedingen dus dan kunnen we zelf ook wel redelijk wat slapen.  Dit biedt natuurlijk geen garantie voor de komende nachten maar elke goede nacht is er weer een!! ’s Avonds zijn we er wel behoorlijk druk mee. Al een heleboel avonden op rij druk met de een, met de ander of met allebei. Ze hebben veel last van krampjes en zeker Myrthe krijst daar echt bij, heel zielig.

Van de week de verpleegkundige van het CB op bezoek gehad. Ze vond ze er goed uitzien en ze waren goed aangekomen. Myrthe was 200 gram aangekomen, Jerre zelfs 230 gram. En dat in 1,5 week dus dat is erg goed. Die borstvoeding maar even volhouden dus!!