De tijd vliegt! In het begin lijkt de wereld stil te staan en ben je alleen maar bezig met die 2 kleintjes. En nu langzaamaan gaat de wereld weer open. Al konden we afgelopen week nog heerlijk genieten met z’n 5-en, Sander was de hele week nog vrij. Vanaf morgen begint het echte leven weer; Sander aan het werk en Yannick weer naar school. Dus dat betekent ook dat ik het echt zelf moet gaan doen. Gelukkig veel hulp van opa en oma, dus helemaal alleen sta ik er niet voor. Maar zal wel even pittig worden!

De tweeling maakt het erg goed! Dinsdag komt de verpleegkundige van het consultatiebureau, ben erg benieuwd hoeveel ze zijn aangekomen. Ze drinken hartstikke goed, echt fijn dat de borstvoeding nog steeds goed gaat. Maar ik heb natuurlijk geen idee hoeveel ze binnen krijgen en zeker Myrthe drinkt soms ergĀ  kort. Maar ze houden het er zeker 3 uur op uit, meestal zelfs 4 uur. Dus ik denk dat het wel goed zit maar toch fijn om het te weten!

De nachten zijn af en toe nog zwaar. van de week 2 hele goede nachten gehad, alleen maar de voedingen en verder slapen. Maar de afgelopen 2 nachten gingen weer minder… Zeker Jerre kan flink pruttelen, we noemen hem al de pruttelkoning! Myrthe huilt eigenlijk alleen af en toe heel hard met krampjes en verder is ze echt super zoet! Terwijl ik dit aan het typen ben, liggen ze samen in de box te pitten, wat een lief stel!