Onze dame en heer alweer 1 week oud! De tijd vliegt nu al, het begint al een beetje te wennen. Helaas afscheid moeten nemen van onze lieve kraamzorg Dunja, nu staan we er echt alleen voor. Vanmorgen heb ik ook de eerste 2 uur helemaal alleen gehad met de tweeling. En dat ging goed! Ik zat uiteindelijk aangekleed en wel beneden met een kopje koffie, toch een mooi doel voor zo’n eerste keer. Yannick en Sander waren lekker zwemmen, ik thuis met de tweeling.

De tweeling doet het hartstikke goed! Jerre zit alweer bijna op zijn geboortegewicht, Myrthe moet iets meer aankomen. Zij was ook wel behoorlijk afgevallen maar stijgt nu elke dag. Haar temperatuur schommelde ook meer, zij kon zich niet goed warm houden met dat kleine lijfje. Maar ze is nu drie dagen boven de 36,5 gebleven dus morgen kunnen we eindelijk als trotse papa en mama achter de tweeling-kinderwagen lopen! Nu al zin in!

Na een aantal goede nachten waarin ze alleen wakker werden voor de voedingen, hadden we gisteravond en nacht een stuk minder geluk. Allebei enorme krampjes dus de hele avond aan de bak met troosten en rondlopen. Myrthe gaf het op een gegeven moment wel op maar Jerre bleef de hele nacht onrustig dus we hebben weinig geslapen. Gelukkig hoeven we niet veel overdag en konden we tussen de middag ook even pitten!

Sander heeft nog de hele week vrij dus dat is heel fijn! Morgen maar eens kijken welke van onze 3 (!!) kinderen wakker van het vuurwerk. Wij gaan lekker samen oliebollen eten voor de tv en samen proosten op 2012. Dat zal een mooi jaar worden denk ik zo!!