De mijlpaal bereikt; een voldragen tweeling! Trots!!

Vandaag controle gehad bij de gynaecoloog.  Best spannend, gelukkig kon Sander mee. Meteen al bij het aanmelden moest mijn bloeddruk gecontroleerd worden en die was te hoog! Had ik de hele zwangerschap nog niet gehad! Moest eerst naar de arts en daarna gingen ze nog een keer meten. Bij de arts was alles goed, echo gehad maar daar zie je bijna niks meer op, zo groot zijn ze. Maar alles was goed, ze hebben nog genoeg vruchtwater en ze zijn goed gegroeid, allebei rond de 2700 gram. Toen weer bloeddruk meten, was weer te hoog. Toen moest ik urine en bloed laten controleren. Als dat niet goed zou zijn, moest ik opgenomen worden en zou ik ingeleid worden! Spannend dus. Ik mocht wel naar huis en ik zou gebeld worden. Maar gelukkig konden ze niks geks vinden en mag ik gewoon thuis afwachten op wat komen gaat!

Helaas heeft Yannick me aangestoken met de griep… echt balen! Zondag en maandag heb ik echt platgelegen en nu gaat het iets beter. Maar wel hoesten, proesten en dozen met tissues verslinden.  Wat dat betreft hoop ik dat de bevalling nog even op zich laat wachten, even uitzieken en aansterken!

In principe volgende week woensdag week controle. Als er ondertussen niks spannends gebeurd natuurlijk. Ze dokter was wel heel relaxt over inleiden. Ze zegt dat ik het mag aangeven! Dus als ik het zat ben, dan gaan ze inleiden! Maar het lijkt me beter het natuurlijk af te wachten, zolang het gaat. De gynaecoloog gaf wel aan dat ze het niet voorbij de 39 weken laten komen, dus kerst is wel zo’n beetje  het eindstation… We zullen zien!!