Vandaag weer eens op controle geweest. En weer alles goed, heerlijk!! Geen echo, alleen controle bij de verloskundige. Bloeddruk perfect, hartjes gehoord en even kunnen klagen over mijn kwaaltjes… ;-)! Ze was heel erg tevreden!

Het gaat best hoor! Ben er alleen af en toe helemaal klaar mee! Die buik zit me in de weg, mijn rug en banden in mijn buik doen echt zeer bij alles wat ik doe en een stukje lopen is er al helemaal niet meer bij. Maar het is ook dubbel want je weet dat het beter is dan de kindjes zo lang mogelijk in mijn buik blijven. Dus gewoon niet teveel doen en die baby’s lekker laten zitten!

Over 2 weken pas weer controle, als ik dat haal dan heb ik de magische grens van 37 weken gehaald. En dat zou betekenen dat ik de tweeling voldragen heb. Hoop echt dat ik dat haal, dan is de kans op gewoon natuurlijk bevallen en snel weer naar huis het grootst.

Mijn mannen zijn ontzettend lief voor me. Sander zwoegt wat af in het huishouden, al probeer ik de kleine dingen nog te doen. En Yannick is er wel klaar voor geloof ik. Hij was vanmiddag mee naar controle en vond het erg interessant. Papa vroeg bij het eten nog aan hem of er nog meer mama’s met baby’s in hun buik waren. Yannick antwoordde heel schattig dat er een heleboel dikke buiken waren maar dat die van mama het dikste was… Nou bedankt…!! Hij vraagt al niet eens meer of ik hem wil tillen of op de grond met hem wil spelen, hij weet het precies. En mijn buik krijgt nog regelmatig kusjes en knuffels. Lief!!