Vanmorgen voor een echo geweest in Tergooi. De baby’s waren goed gegroeid. Baby a (laagst gelegen) iets lichter maar allebei rond de 2000 gram. Daarmee zitten ze nog steeds op de groeicurve van een eenling, iets onder dat gemiddelde. Echt perfect dus. Baby a is zelfs als iets ingedaald, ligt al een beetje vast in mijn bekken. Dit is heel gunstig, dan kan ik in principe gewoon bevallen!

Daarna nog even bij de lactatiekundige geweest om me voor te bereiden op borstvoeding bij een tweeling. Niet echt iets nieuws gehoord, ik ga het gewoon proberen. Volgens haar lukt het de meeste vrouwen prima om de eerste periode een tweeling zelf te voeden dus ik ga ook een poging wagen!

Over 2 weken pas weer controle! Dus gewoon maar zo door gaan als nu! Alleen die nachten… ik word er gek van! Ik lig niet lekker, het omdraaien doet zeer, ik moet plassen… Even zeuren hoor! Gelukkig hoef ik niet veel overdag. Wel lullig voor Sander want die woelt heerlijk met me mee en die moet wel wat nuttigs doen overdag natuurlijk… Bijslapen doen we ooit nog wel!!