Nu is het al echt zover, verlof!! Na een weekje herfstvakantie begint het nu toch echt door te dringen dat ik tot ongeveer half maart niet meer hoef te werken… raar hoor!Het klussenlijstje is al gemaakt en inmiddels ook al wat van gedaan. Sander heeft alles opgehangen in de babykamer dus die is helemaal klaar. Moet alleen nog spullen uitzoeken. Verder bestaat het lijstje uit allemaal dingen die ik gewoon zelf kan. Als ik elke dag er iets van doe dan ben ik toch al wat daagjes verder. En als ik me verveel ga ik wat voor school doen. Ik heb nog wat in mijn tas en anders haal ik wat op of ga ik daar wat doen!

Met de kindjes gaat alles goed! Morgen weer een echo en naar de gynaecoloog maar volgens mij maken ze het prima. Twee weken geleden waren ze in het ziekenhuis in ieder geval meer dan tevreden.  Baby A (die ligt onderaan) is iets kleiner dan baby B maar niet te klein. Genoeg vruchtwater en met de koppies naar beneden. Dus beter kan niet! Ben benieuwd of het morgen weer zo goed is!

Yannick is er ook steeds drukker mee, erg schattig. Ik moet regelmatig op de bank liggen en dan gaat ‘dokter Yannick’ met zijn dokterskoffertje mijn buik te lijf.  Luisteren, spuit erin, verband erom etc. En laatst moesten er echt 2 kusjes op mijn buik omdat de baby’tjes zeiden dat ze een kusje wilden van hun grote broer. Echt lief!