Wat vliegt de tijd! Voordat ik begon met dit stukje te schrijven, las ik ik even mijn blog van een maand terug. Zo anders is alles alweer en zo gewend zijn we al.

De kids doen het super! Ze groeien nog steeds flink en ze bereiken langzaamaan de gemiddelde lijn. Zeker Jerre wordt een echte bolle bink. Het verschil wordt steeds duidelijker, Jerre groot en stevig en Myrthe klein en fijn. In het begin vonden we Jerre erg op Yannick lijken maar nu vooral Myrthe. Ze drinken dus goed, ben wel begonnen met afbouwen van de borstvoeding. Ik heb ze toch bijna 2 maanden volledige borstvoeding gegeven, nog steeds verbaasd over hoe makkelijk dat is gegaan. Maar ik moet over 3 (!!!) weken alweer werken en ik heb geen zin om te gaan afkolven op school. Dus dan maar over op de fles. Ook wel makkelijk af en toe, fles lukt prima alleen maar ook wel handig en leuk als iemand anders ook kan meehelpen. Zelfs Yannick helpt af en toe! (zie foto)

Het ritme zit er aardig in! Nog steeds wel een nachtvoeding, ik zie die ook nog niet snel verdwijnen. Maar verder keurig minstens 3 uur ertussen, meestal 4 uur. Zeker op de flesvoeding houden ze het goed uit. De avonden zijn inmiddels ook weer rustig, vanaf een uur 8 slapen ze, ik maak ze wakker voor de laatste voeding en ze maken mij wakker voor de nachtvoeding. Maar verder slapen ze ’s nachts hartstikke goed. Overdag is het vaak nog wel onrustig, ze worden regelmatig na een half uur/ 3 kwartier wakker met pijn in hun buik en blijven dan wakker en onrustig. Maar dat ontroostbare krijsen is niet meer gelukkig!

Yannick vindt het steeds leuker worden. Hij is heel lief met ze en prachtig om te zien dat een van de twee een glimlach laat zien als Yannick voor hun gezicht gek doet. Zal alleen nog maar meer worden. Yannick kan straks zijn lol op met ‘kiekeboe’ en ‘klap ’s in je handjes’ . Hij wordt ook echt groot, al wezen kijken op de basisschool en na de voorjaarsvakantie langzaamaan wennen.

Nog 3 weken dus en dan ga ik weer werken. Ben er nog niet echt aan toe maar ja…. Misschien over 3 weken wel ;-). Ik vind ze nog ze klein…. Yannick was ruim 5 maanden toen ik weer ging werken omdat ik de zomervakantie meteen na mijn verlof had. En dat scheelt nogal, 2 maanden verder zijn ze al zoveel groter! Maar komt vast goed, heb lang genoeg thuis gezeten. Alleen heel lang met dikke buik en zonder energie! En nu zou ik wel iets langer willen… Nog maar 3 weken enorm genieten!!